Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Link afiliacyjny

🔧 Szukasz fachowca?

Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie kocioł Biawar Slim 18KW wyskakuje ciągle alarm kocioł tydzien temu zamontowany. Serwisant twierdzi, że strażak potrzebny na kominie? Czy ktoś mógłby podpowiedzieć? @sambor może Kolega?

Czy RCK jest wskazany przy kotle z wentylatorem wyciągowym, a może on sam w kotle jest uszkodzony?

IMG_20210926_080355.jpg

Screenshot_2021-09-26-08-05-15-478_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez palacz66
  • palacz66 zmienił(a) tytuł na Biawar Slim 18KW
Opublikowano

Dziękuję @sambor za odpowiedź. Nie mam pojęcia, gdyż to nie mój kocioł. Serwisant ustawił takie parametry 

Screenshot_2021-09-26-08-36-12-321_com.android.chrome.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@samborproblem rozwiązany. Pani, która użytkuje kocioł nie zamknęła komory spalania masakra ale pisze ku przestrodze.

• marcin zmienił(a) tytuł na Biawar Slim 18kW - alarm "przekroczone minimalne podciśnienie"
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

a co znaczy dokładniej, że nie zamknęła? Bo mi wyskoczył dziś też ten alarm. Pellux Slim 18 używam od dobrego miesiąca i nie miałam do tej pory żadnych alarmów. 

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
  • 2 lata później...
Link afiliacyjny

🔧 Potrzebujesz serwisu kotła gazowego?

Diagnostyka, naprawa, przegląd — porównaj oferty serwisantów z okolicy

Znajdź serwis