zomo Opublikowano 13 Września 2021 #1 Opublikowano 13 Września 2021 Posiadam piec Dietrich AMC25. Chciałem do niego podłączyć bramkę opentherm. W piecu mam wyjscie R-bus. Podłączam bramkę i zero reakcji. Mam również oryginalny termostat smart tc i jak go podłącze to on działa, ale jak podłącze zamiast niego bramkę na protokole opentherm to nie chce działać. Trzeba tam jakieś zworki przestawić czy coś? Może ktoś pomóc? Cytuj
sambor Opublikowano 13 Września 2021 #2 Opublikowano 13 Września 2021 Ta bramka OT to oryginał ? Cytuj
zomo Opublikowano 13 Września 2021 Autor #3 Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) nie. Edytowane 14 Września 2021 przez Ryszard Proszę nie cytować ostatniego postu Cytuj
sambor Opublikowano 13 Września 2021 #4 Opublikowano 13 Września 2021 To masz odpowiedź czemu nie trybi. Cytuj
zomo Opublikowano 13 Września 2021 Autor #5 Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) nie pomogłeś mi. To że nie oryginalna, to nie jest powód , że nie działa. Edytowane 14 Września 2021 przez Ryszard Proszę nie cytować ostatniego postu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi