Oleg1 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 #1 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Dlaczego jak się wchodzi na infoogrzewanie to strona tytułowa jest chyba ze średniowiecza nieaktualizowana z 5lat.? Cytuj
HarryH Opublikowano 11 Sierpnia 2021 #2 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Węgiel ma 100000000 lat, a Tobie przeszkadza, że strona ma 5? Cytuj
Popcorn1 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 #3 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Chyba nie zarejestrowałeś się tu po to aby oglądać piękna szatę graficzną strony forum? Tu dzielimy się wiedzą i doświadczeniem z tymi, którzy tego potrzebują oraz sami uczymy się czegoś nowegoWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Przemyslaw85 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 #4 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Ja tam wolę prostotę i by strona byla czytelna. A te wszystkie wodotryski tylko wkur...Dla jednej marudy nikt szaty graficznej zmieniał nie będzie. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj
marcin Opublikowano 27 Sierpnia 2021 #5 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 O - umknęło mi. Strony "głównej" www.info-ogrzewanie.pl od dłuższego czasu nie rozwijamy, gdyż 99% osób wybiera forum. Być może kiedyś się to zmieni, na razie jednak nie zanosi się na to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi