pawelxd1 Opublikowano 6 Października 2009 #1 Opublikowano 6 Października 2009 2 tygodnie temu kupiłem kocioł LAZAR multikomfort 21 KW. Piec wydaje się ok. ale instalacja i rozruch to na razie koszmar. Mieszkam w okolicach Ostroleki (120 km na północ od Warszawy). Nie jestem w stanie znaleźć instalatora/fachowca który pomoże wszyystko porządnie ustawić. Proszę o informację jeśli tylko ktokolwiek może mi polecić fachowca który pomoże w porządnym ustawieniu i rozruchu, możliwie najbliżej Ostrołęki Odwdzięczę się uwagami na forum na temat kotła i jego eksploatacji Cytuj
Neo Opublikowano 8 Października 2009 #2 Opublikowano 8 Października 2009 Kilka razy pisałem już, że nie wartko kupować tego kotła ze względu na brak ogólnokrajowej sieci serwisowej. Zadzwoń do producenta i zapewne usłyszysz, że to problem sprzedawcy. Więc może od razu poproś o pomoc sprzedawcę. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi