pawlo89m Opublikowano 6 Lutego 2021 #1 Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam, Czy ktoś wie jaką moc może mieć żeberko grzejnika blaszanego ze zdjęcia? Szukałem informacji w sieci ale na nic nie trafiłem. Cytuj
ByCygano Opublikowano 6 Lutego 2021 #2 Opublikowano 6 Lutego 2021 https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/20759-moc-starego-grzejnika-stalowego/ Grzejniki bardzo dobre o słusznej pojemnosci wodnej, kiedyś w całym moim domu były odpowiedzialne za ogrzewanie. Niestety podczas remontów zostały wyrzucone ze względu na znaczący stopień skorodowania i obecnie leżą grześ zarośniete w trawach a obecnie w śniegu. Ale jeszcze jeden w kuchni pozostał ? Cytuj
pawlo89m Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor #3 Opublikowano 6 Lutego 2021 Dzięki za link. Ja mam jeszcze 6 takich w domu. Niestety chyba po sezonie trzeba będzie wymienić. 40 lat im stuknęło a i rdza się zaczyna pojawiać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi