hajducek Opublikowano 18 Stycznia 2021 #1 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam. Mam problem z nagrzewnicą VOLCANO. Pare dni temu chydraulik mi ją podłączył i jest taki problem że od dołu do połowy dmucha zimnym powietrzem a od połowy do góry dmucha ciepłym. Chciałbym rozwiązać ten problem i licze na porady. Cytuj
dorecho Opublikowano 18 Stycznia 2021 #2 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Hallo. Myślę, że nie jest zatkana....pierwsze co mi przychodzi do głowy, to za mały przepływ gorącej wody, wydmucha ciepło, a reszta już nie oddaje, bo woda zimna, powrót zimnej wody też zimny, czy ciepły? Cytuj
Stempos1980 Opublikowano 18 Stycznia 2021 #3 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, hajducek napisał: Witam. Mam problem z nagrzewnicą VOLCANO. Pare dni temu chydraulik mi ją podłączył i jest taki problem że od dołu do połowy dmucha zimnym powietrzem a od połowy do góry dmucha ciepłym. Chciałbym rozwiązać ten problem i licze na porady. 00:21 / 01:00 LIVE An error occurred. Please try again later Tap to unmute Learn more Advertisement Ile rzędowa ta nagrzewnica? Kolega wyżej ma rację Cytuj
hajducek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor #4 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Powrót też jest ciepły Wszystkie rurki dochodzące do nagrzewnicy są ciepłe.tylko ona jest w połowie ciepła. Cytuj
sambor Opublikowano 18 Stycznia 2021 #5 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Volcano ma zasilanie na dole - czy tak masz podłączone? Cytuj
hajducek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor #6 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Dokładnie tak. Na dole zasilanie a na górze powrót Cytuj
hajducek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor #7 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam. Temat zamknięty. Wszyatko jest dobrze podłączone tylko nagrzewnica była zatkana. Odkręciłem dopływ i odpływ, dmuchłem powietrzem i jest elegancka. Dzięki za wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi