wolas Opublikowano 2 Października 2019 #1 Opublikowano 2 Października 2019 Witam Spotkałem się z pseudo fachowcami po których nie ma śladu. Robota była wykonana podczas mojej nieobecności. Na dole mały schemat. Doradźcie w jaki sposób można to poprawić w jaknajmiej inwazyjny sposób
Zbyszko125 Opublikowano 2 Października 2019 #2 Opublikowano 2 Października 2019 No to faktycznie się popisali. Za mało info aby dać lekarstwo. Jaki kocioł, co steruje tymi obwodami, nawet przekroje rur mają wpływ na pracę układu,nie wiadomo ile jakich grzejników, pętli podłogowych itd Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
pastor Opublikowano 2 Października 2019 #3 Opublikowano 2 Października 2019 Na tak postawione pytanie i taki rysunek nie ma odpowiedzi. Zrób zdjęcia dokładne wszystkiego u opisz co jest co.
gmaj22 Opublikowano 2 Października 2019 #4 Opublikowano 2 Października 2019 W bezinwazyjny sposób się nie da tego poprawić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.