Grzesiekz182 Opublikowano 23 Grudnia 2018 #1 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Witam,czy ktoś się orejnuje do czego jest Zestawy dwóch stref grzewczych Beretta
Gonzo19 Opublikowano 23 Grudnia 2018 #2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 a wystarczyło wpisac w google tekst który pogrubiłeś http://beretta-poradnik.pl/connect-czyli-obsluga-dwoch-stref-grzewczych/
Grzesiekz182 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor #3 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witam,mam rozdzielacz Tece mieszaczem pompowym czy ma jakiś sens montować Zestawy dwóch stref grzewczych ?
mac65 Opublikowano 24 Grudnia 2018 #4 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ma sens jeśli posiadasz w domu podłogówkę i grzejniki np na różnych kondygnacjach co wymusza różne temperatury zasilania obwodów .
sambor Opublikowano 24 Grudnia 2018 #5 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Jak masz przygotowanie wody w rozdzielaczu Tece to nie powinieneś montować zestawu 2 stref grzewczych bo i poco? Ponadto tece wymaga zasilania ponad 20C wyższego niż temp po zmieszaniu a to nie sprawdza się w przypadku kondensatów.
Grzesiekz182 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor #6 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witam,to już wiem ze wymaga zasilania ponad 20C wyższego niż temp po zmieszaniu a to nie sprawdza się w przypadku kondensatów ale już mam ten rozdzielacz Tece i szukam najlepszego rozwiązania bo nie mam już wyboru hydraulik miał mi to spiąć wszystko ale kontakt z nim jest niemożliwy i mam dylemat czy jeśli wezme innego instalatora będzie wiedział jak to wszystko zamontować musze wybrać kocioł i cała resztę szukam pomocy jak to zrobić dobrze Zgadzam się Nie zgadzam się
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.