kadamcz Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor #51 Opublikowano 4 Listopada 2018 Tutaj to jest widoczne. W tym miejscu się rura ruszaWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
odpowietrznik Opublikowano 4 Listopada 2018 #52 Opublikowano 4 Listopada 2018 Jak się nie da przymocować rury jak się da.Zamiast tej opaskowej prowizorki można podwiesić rurę do sufitu na uchwytach do rur z zastosowaniem dwugwintu M8 przedłużonego prętem gwintowanym M8 przy pomocy tzw.nakrętki złącznej oczywiście też M8
kadamcz Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor #53 Opublikowano 4 Listopada 2018 A co będzie lepsze- przymocowane na sztywno?, bo wtedy będą pewnie jakieś naprężenia itp. Czy olac temat i zostawić jak jest,? Czy to ma na cos wpływ? Może uszkodzić rurę?Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
kadamcz Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor #54 Opublikowano 4 Listopada 2018 Czy takie usztywnienie rury, w której ma miejsce to zjawisko nie będzie powodowało, że rura może pęknąć?Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.