Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Verbomat Reaktywacja.

form

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem... Rozumiem ;)

Opublikowano

chiny wiecie -wystarczy jeden głupi lokator co kręci głowicami i wietrzy pierdy :lol: to wynik jest taki a nie inny :angry:

a groszek mam z ziemow-po 520 zł a od wczoraj mam palnik  a raczej nową głowicę do niego własnej konstrukcji w te i wefte po 24 godz super sprawa-tylko potrzeba dopieścić ustawienia i żyję świętami :)  

Opublikowano

Twój sterownik dobrze już liczy spalony opał? Czy jeszcze softwarewo poprawia humor właścicielom? Ostatnio po aktualizacji bardzo wzrosło Twoje spalanie. Uważaj jeszcze dwie i dogonisz Rajmunda.

A Verbomat w ogóle nie ma aktualizacji! Wykresy obiecane były już za moment, już za chwilę, tak dawno temu, że najstarsi górale tego nie pamiętają, i co? Jest jak jest. Ja wiem, że prowizorki są najtrwalsze, ale litości... klienci się niecierpliwią.

Opublikowano

Jesteś klientem że się tak niecierpliwisz? Masz sterownik że wiesz kiedy były aktualizacje? NIE MASZ WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ. Ostatnio była we wrześniu. A poprzednia w lipcu. Zresztą nie mam się komu tłumaczyć. Twój sterownik kiedy miał aktualizację jeśli wolno spytać?

Opublikowano

Tak, jestem, potencjalnym :) Przed sezonem, ale on jest aktualizowany przynajmniej od 7-8 lat, więc nie znajduje się we wczesnej fazie rozwoju jak verbomat. Masz kontakt z firmą - wiesz coś kiedy w końcu będą wykresy?

Opublikowano

Jestem osobą nie upoważnioną do udzielania takich informacji.

Opublikowano

A Ty energotop masz SKZP-02? ;)

Opublikowano

Miałem w posiadaniu.

Opublikowano

A więc nie masz. Tak właśnie myślałem :)

Opublikowano

A po co mi dwa? Mam ten który spala u mnie mniej. Nie kolekcjonuję.

Opublikowano

O, to jest bardzo dobra koncepcja :) Daj proszę tutaj znać, gdy będą wykresy.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.