Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem... Rozumiem ;)

Opublikowano (edytowane)

chiny wiecie -wystarczy jeden głupi lokator co kręci głowicami i wietrzy pierdy :lol: to wynik jest taki a nie inny :angry:

a groszek mam z ziemow-po 520 zł a od wczoraj mam palnik  a raczej nową głowicę do niego własnej konstrukcji w te i wefte po 24 godz super sprawa-tylko potrzeba dopieścić ustawienia i żyję świętami :)  

Edytowane przez bernard
Opublikowano

Twój sterownik dobrze już liczy spalony opał? Czy jeszcze softwarewo poprawia humor właścicielom? Ostatnio po aktualizacji bardzo wzrosło Twoje spalanie. Uważaj jeszcze dwie i dogonisz Rajmunda.

A Verbomat w ogóle nie ma aktualizacji! Wykresy obiecane były już za moment, już za chwilę, tak dawno temu, że najstarsi górale tego nie pamiętają, i co? Jest jak jest. Ja wiem, że prowizorki są najtrwalsze, ale litości... klienci się niecierpliwią.

Opublikowano (edytowane)

Jesteś klientem że się tak niecierpliwisz? Masz sterownik że wiesz kiedy były aktualizacje? NIE MASZ WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ. Ostatnio była we wrześniu. A poprzednia w lipcu. Zresztą nie mam się komu tłumaczyć. Twój sterownik kiedy miał aktualizację jeśli wolno spytać?

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
Opublikowano

Tak, jestem, potencjalnym :) Przed sezonem, ale on jest aktualizowany przynajmniej od 7-8 lat, więc nie znajduje się we wczesnej fazie rozwoju jak verbomat. Masz kontakt z firmą - wiesz coś kiedy w końcu będą wykresy?

Opublikowano (edytowane)

Jestem osobą nie upoważnioną do udzielania takich informacji.

Edytowane przez energotop
Opublikowano

A Ty energotop masz SKZP-02? ;)

Opublikowano (edytowane)

Miałem w posiadaniu.

Edytowane przez energotop
Opublikowano

A więc nie masz. Tak właśnie myślałem :)

Opublikowano

A po co mi dwa? Mam ten który spala u mnie mniej. Nie kolekcjonuję.

Opublikowano

O, to jest bardzo dobra koncepcja :) Daj proszę tutaj znać, gdy będą wykresy.

• 7 miesięcy temu...