bernard Opublikowano 22 Grudnia 2017 #52 Opublikowano 22 Grudnia 2017 chiny wiecie -wystarczy jeden głupi lokator co kręci głowicami i wietrzy pierdy :lol: to wynik jest taki a nie inny :angry: a groszek mam z ziemow-po 520 zł a od wczoraj mam palnik a raczej nową głowicę do niego własnej konstrukcji w te i wefte po 24 godz super sprawa-tylko potrzeba dopieścić ustawienia i żyję świętami :)
form Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor #53 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Twój sterownik dobrze już liczy spalony opał? Czy jeszcze softwarewo poprawia humor właścicielom? Ostatnio po aktualizacji bardzo wzrosło Twoje spalanie. Uważaj jeszcze dwie i dogonisz Rajmunda. A Verbomat w ogóle nie ma aktualizacji! Wykresy obiecane były już za moment, już za chwilę, tak dawno temu, że najstarsi górale tego nie pamiętają, i co? Jest jak jest. Ja wiem, że prowizorki są najtrwalsze, ale litości... klienci się niecierpliwią.
energotop Opublikowano 22 Grudnia 2017 #54 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jesteś klientem że się tak niecierpliwisz? Masz sterownik że wiesz kiedy były aktualizacje? NIE MASZ WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ. Ostatnio była we wrześniu. A poprzednia w lipcu. Zresztą nie mam się komu tłumaczyć. Twój sterownik kiedy miał aktualizację jeśli wolno spytać?
form Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor #55 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tak, jestem, potencjalnym :) Przed sezonem, ale on jest aktualizowany przynajmniej od 7-8 lat, więc nie znajduje się we wczesnej fazie rozwoju jak verbomat. Masz kontakt z firmą - wiesz coś kiedy w końcu będą wykresy?
energotop Opublikowano 22 Grudnia 2017 #56 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jestem osobą nie upoważnioną do udzielania takich informacji.
form Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor #57 Opublikowano 22 Grudnia 2017 A Ty energotop masz SKZP-02? ;)
form Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor #59 Opublikowano 22 Grudnia 2017 A więc nie masz. Tak właśnie myślałem :)
energotop Opublikowano 22 Grudnia 2017 #60 Opublikowano 22 Grudnia 2017 A po co mi dwa? Mam ten który spala u mnie mniej. Nie kolekcjonuję.
form Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor #61 Opublikowano 22 Grudnia 2017 O, to jest bardzo dobra koncepcja :) Daj proszę tutaj znać, gdy będą wykresy.
sambor Opublikowano 15 Sierpnia 2018 #62 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Mam pytanie czy coś się ruszyło w tym temacie? Oraz temacie głównym zamkniętym przez admina https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/22548-verbomat-nowe-podejście-do-procesu-spalania-testy/ Na stronie potencjalnego producenta sterownika IE-42 brak w ofercie, czyżby wszystko padło? A nawet ponoć instrukcja była i gotowy ster w obudowie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.