radko123 Opublikowano 23 Lutego 2009 #1 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wita Czy ktos palil moze na dluzsza mete suchym pieczywem? Ostatnio sie nazbieralo u mnie troche (wiaderko) a zona juz bulki tartej ma ogromne zapasy (jak na wojne :)) Wsypalem do piecyka - jak to sie palilo :) az piec podskakiwal Cytuj
marcin Opublikowano 26 Lutego 2009 #2 Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam, Wątek etyczny tego tematu tutaj: https://forum.info-ogrzewanie.pl/index.php?showtopic=2401 W tym proponuję skupić się na aspektach techniczno/praktycznych (jak sądzę zgodnie z intencją autora tematu). Pozdrawiam Marcin Cytuj
automatyk Opublikowano 26 Lutego 2009 #3 Opublikowano 26 Lutego 2009 o sie porobiło nawet nie ma czego poczytac ... pozdrawiam admina Cytuj
marcin Opublikowano 26 Lutego 2009 #4 Opublikowano 26 Lutego 2009 Pozostaje mi tylko serdecznie dziękuję za spełnienie mojej prośby i pełną konkretów wypowiedź ;) Również pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi