colover Opublikowano 9 Lutego 2016 #1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Kolega kupił kocioł retortowy z tym sterownikiem i nie bardzo wie jak zmienić czasy podawania, postojów,przedmuchów. Jak ustawić tryb ręczny itp. Mam jutro do niego pojechać i mu pomóc i potrzebuję informacji jak wejść w ustawienia zaawansowane. Bo z poziomu menu głównego to daje radę regulować temperaturę i moc nadmuchu. Ma ktoś taki sterownik i mógłby jakieś wskazówki dać?
audilhr Opublikowano 9 Lutego 2016 #2 Opublikowano 9 Lutego 2016 kolego wpisz w google i pierwsza pozycja to instrukcja pdf to tego sterownika
colover Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor #3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Kolego, instrukcję znalazłem. Opis funkcji jest. Ale nie wynika z niej jak wejść głębiej w menu.
audilhr Opublikowano 9 Lutego 2016 #4 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ale po co ty chcesz wchodzić w bebechy jak podstawowe funkcje możesz przestawiać sterownik nie ma pida a czas podawania jest czas postoju jest siła nadmuchu jest i reszta tych bajerów też jest.ale jak byś znalazł do której potrzebny jest kod serwisowy to chyba każdy tech ma 5162 Przeleciałem całą instrukcje tam jest wszystko ładnie opisane i wszystkie funkcje jak ustawić ochronę powrotu zawór załaczenie pomp tygodniówke regulator pokojowy wszystko czasy postoju nadzoru pracy
colover Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor #5 Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzięki za kod. Problem polega na tym, że kociołek jest sporej mocy i nie idzie do domu. Kolega musi mieć dostęp do tych ustawień.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.