Arson Opublikowano 17 Października 2013 #1 Opublikowano 17 Października 2013 Witam, W zeszłym miesiącu zakupiłem panele na podczerwień polskiego producenta. jak na razie ogrzewanie wydaje się faktycznie ekonomiczne, całkowicie wygodne no i estetyczne. Jednak jak wiadomo mrozu jeszcze nie było, więc dopiero się przekonam. Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z panelami nanoheizungen??
resq Opublikowano 10 Listopada 2013 #2 Opublikowano 10 Listopada 2013 Arson , mija powoli miesiąc, czekam na jakąś relację od Ciebie, też jestem na etapie zakupu paneli, czy te panele masz elektryczne czy podłączone do instalacji CO?
jigss Opublikowano 10 Listopada 2013 #3 Opublikowano 10 Listopada 2013 ja również jestem ciekaw jak się sprawdzają
MARTIDG Opublikowano 19 Listopada 2013 #4 Opublikowano 19 Listopada 2013 Ne słyszalem o tym aby w Polsce produkowano takie systemy. Jakies szczegóły ?
Wrzeszcz Opublikowano 2 Grudnia 2013 #5 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja też nie słyszałem o produkcji w PL, przy dokładnym sprawdzeniu zawsze CHINA albo co sprytniejsi PRC :p. A co myślicie o ogrzewaniu podczerwienią, ale za pomocą folii elektrycznych jako podłogóweczka ? Troszę wyższe koszty inwestycyjne, ale komfort nieporównywalny :)
Gość Spednet Opublikowano 6 Marca 2014 #6 Opublikowano 6 Marca 2014 Podbijam temat,jak prezentują się koszty ogrzewanai na podczerwień? Jeżeli watek jest w dalszym ciągu aktualny to koniecznie daj znać na forum,będziemy czekać na Twoją odpowiedź.
Gość paloma1l Opublikowano 21 Czerwca 2014 #7 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja z kolei proszę o więcej informacji o ogrzewaniu na podczerwień.
spalacz Opublikowano 28 Października 2014 #8 Opublikowano 28 Października 2014 I ja też jestem ciekaw tego ogrzewania na podczerwień???
szari Opublikowano 1 Listopada 2014 #9 Opublikowano 1 Listopada 2014 Tu macie wszystko opisane http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209788-Ogrzewaj%C4%85cy-dom-Panelami-na-podczerwie%C5%84 Generalnie nie ma czego polecac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.