Gabriel Opublikowano 6 Listopada 2008 #1 Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam! Mam takie pytanie. W łazience wisi sobie na ścianie zwykły gzrejnik żeliwny. W związku z planowanym kapitalnym remontem łazienki chciałem zrobić małą zmianę. Chciałbym wyzucić grzejnik, za zaworem termostatycznym dać trójnik i póścić od tego podłogówkę oraz grzejnik łazienkowy tak aby powiesić ręcznik. Czy jedna pompa wystarczy tak jak to pracuje do tej pory? Cytuj
EdisonIras Opublikowano 7 Listopada 2008 #2 Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam!Mam takie pytanie. W łazience wisi sobie na ścianie zwykły gzrejnik żeliwny. W związku z planowanym kapitalnym remontem łazienki chciałem zrobić małą zmianę. Chciałbym wyzucić grzejnik, za zaworem termostatycznym dać trójnik i póścić od tego podłogówkę oraz grzejnik łazienkowy tak aby powiesić ręcznik. Czy jedna pompa wystarczy tak jak to pracuje do tej pory? przypuszczam ,że wystarczy chociaż nie wiem jakie wielkie masz CO , ale u mnie jedna pompa chodzi na 1 biegu na całym CO z podłogówką i daje radę . Cytuj
himani Opublikowano 7 Listopada 2008 #3 Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam!Mam takie pytanie. W łazience wisi sobie na ścianie zwykły gzrejnik żeliwny. W związku z planowanym kapitalnym remontem łazienki chciałem zrobić małą zmianę. Chciałbym wyzucić grzejnik, za zaworem termostatycznym dać trójnik i póścić od tego podłogówkę oraz grzejnik łazienkowy tak aby powiesić ręcznik. Czy jedna pompa wystarczy tak jak to pracuje do tej pory? Wszystko zależy od tego z czego zbudowany jest cały układ CO,może bardzo dobrze pracować,równie dobrze może być martwe zasilanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi