artec71 Opublikowano 22 Stycznia 2012 #1 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam. Prosze o wypowiedzi użytkowników tego kotła jak w temacie SAS UWT 23kw. Mam dom parterowy z użytkowym poddaszem razem ok 180 m2 . W opisie to niby spalanie dolno-górne ale to typowy górniak!Czy jest różnica gdy sie w nim rozpala od dołu czy od góry?Ja myśle że w tym kotle tylko góra i wtedy pali ok ale prosze o podpowiedzi! Jaką można uzyskać stałocieplność w godz na pełnym zasypie i ile kg wchodzi na pełny zasyp?Rozważam też ZĘBCA KWKD to typowy dolniak i opinie na forum ma raczej SUPER tylko mi zależy żeby kocioł który wybiore pracował jak najdłużej w godzinach na jednorazowym zasypie do pełna.Prosze o wypowiedzi o kotle UWT i jak ktoś ma KWKD 22 kw też prosze o opinie. Cytuj
artec71 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor #2 Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Czy nikt nie użytkuje tych kotłów? Prosze o opinie! Edytowane 25 Stycznia 2012 przez artec71 Cytuj
mac65 Opublikowano 26 Stycznia 2012 #3 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Masz mnóstwo informacji o tych kotłach na forum wystarczy trochę poszukać , wpisz w wyszukiwarce co Cię interesuje a na pewno znajdziesz coś dla Siebie .Jak będziesz miał dodatkowe pytania pytaj w konkretnych postach dotyczących danego kotła . Nie ma sensu powielać tego co już raz zostało napisane . Pozdrawiam i życzę więcej cierpliwości . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi