magik092 Opublikowano 25 Października 2011 #1 Opublikowano 25 Października 2011 Witam. Posiadam kocioł grzewczy Ogniwo Biecz S5W (bodajże, model niższy od tego) i kilka dni temu jedna z klamek uległa uszkodzeniu i nie nadaje się do dalszego użytku. Szukałem na internecie ale ciężko jest znaleźć taki zamiennik, w lokalnych sklepach też raczej odpowiedzi są przeczące (jest jednak możliwość sprowadzenia zamiennika, lecz cena jest dość wysoka) stąd moje pytanie do Was, nie orientuje się ktoś czy znajdę na internecie aukcję bądź sklep gdzie mógłbym dostać taką klamkę? Proszę o wyrozumiałość i z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Łukasz. Cytuj
spidoman Opublikowano 28 Października 2011 #2 Opublikowano 28 Października 2011 Sklep hurtownia w Pleszewie http://www.domer.pl/category/rekojesci-raczki-drzwiczek 1 Cytuj
CoTo Opublikowano 29 Października 2011 #3 Opublikowano 29 Października 2011 @magik092 Tutaj masz np. KLIK 1 Cytuj
magik092 Opublikowano 30 Października 2011 Autor #4 Opublikowano 30 Października 2011 Dzięki wielkie za pomoc, w sumie skorzystałem z allegro (link @CoTo) ale i tak daję dwa plusiki :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi