jeday Opublikowano 11 Sierpnia 2011 #1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Witajcie po przerwie, Tak więc zakup dokonany - Żywiec KDO-U 25kW, z wyposażenia dołożyłem miarkownik(na razie) jak będzie potrzeba to zamontuję dmuchawę ze sterownikiem. Pytanie mam co do wyboru zaworu 4d i naczynia wzbiorczego. W poprzednich postach pytałem się o możliwość zamontowania naczynia na jednym z pionów. Jednak że jak poczytałem jeszcze o sposobach zamontowania zaworów 4d to okazało się, że naczynie powinno być wpięte przed zaworem. Teraz nie bardzo wiem jak te dwa problemy rozwiązać - zawór + naczynie wzbiorcze. W załączeniu schemat przed montażem 4d i kotła(schemat z obecnym kotłem), naczynie byłoby wpięte na pionie nr2 Na schemacie w opisie jest błąd - P(to jest zawór zwrotny) ZR-pompa Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez jeday Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi