mariusz1976 Opublikowano 4 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam mam problem z wyborem podłączenia grzejników niby nic trudnego ale jak pytam to jeden doradza mi (w moim domu który jest wąski i długi koło 20 m na 5m więc kotłownia będzie na jednym końcu w garażu) układ dwu rurkowy z pętlą na powrocie a drugi odradza mi dwu rurkowy układ że będę miał zimne ostatnie grzejniki a będzie ich 6 /7 w jednej linii i że 16 rurka nie da sobie rady . proszę o pomoc pozdrawiam Cytuj
ZBYNIQ Opublikowano 5 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 podałes za duzo danych ...troche to zawez ..ale jedno co przychodzi mi do głowy ,to próbuj moze sie uda Cytuj
ladkar Opublikowano 5 Grudnia 2010 #3 Opublikowano 5 Grudnia 2010 może podłączenie w układzie Tichelmanna? poczytaj o tym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi