seb Opublikowano 18 Sierpnia 2010 #1 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 witam. szukam kotła na pelet lub ekogroszek i nie wiem jaki wybrać prosze o opinie i mniej więcej dobrych producentów takich kotłów.cena nie gra roli zeby był ddobry i nie awaryjny.z góry dziekuje Cytuj
SanitSystem Opublikowano 18 Sierpnia 2010 #2 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 to na pelet czy eko-groszek ??? Zobacz sobie kotły lazar. Teraz ukaże się nowy UniKomfort bardzo fajny i solidny kocioł zbudowany na wymienniku tłokowego multikomforta tylko z palnikiem retortowym. Cytuj
Neo Opublikowano 18 Sierpnia 2010 #3 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Na pellets i ekogroszek z powodzeniem Klimosz Ling. Pozdrawiam Cytuj
marcinraven Opublikowano 19 Sierpnia 2010 #4 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 witam. szukam kotła na pelet lub ekogroszek i nie wiem jaki wybrać prosze o opinie i mniej więcej dobrych producentów takich kotłów.cena nie gra roli zeby był ddobry i nie awaryjny.z góry dziekuje jestem w podobnej sytuacji jak Ty mylślę o kotłach firmy Klimosz lub Cichewicz, ja wybrałem już rodzaj palnika i moc kotła ,Tobie radzę poczytaj forum Powodzenia Marcin Cytuj
seb Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor #5 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 własnie nie wiem jakie paliwo i jaki kocioł co bedzie bardziej opłacalne w eksploatacji dlatego pytam mam dom 180 m2 nowy docieplony styropianem 12 , wełna na dachu 20+ 5 kominek z płaszczem wodnym i solary . Cytuj
Neo Opublikowano 19 Sierpnia 2010 #6 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja ma podobne parametry budynku. Klimosz Ling Duo 25 KW radzi sobie świetnie. O ile wiem od września spora podwyżka. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi