Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki Piec I Jekie Grzejniki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prosze o pomoc mam zamiar wymienic piec gazowy. Jaki byscie polecili i czy koniecznie trzeba wymienic grzejniki i rurki? Domek dwa pozimy pow. uzyt. 260 m2. nie ocieplony

Pozdrawiam

Opublikowano

Za taką kwotę kupisz Immergas Zeus Superior z wbudowanym zasobnikiem albo jednofunkcyjnego Victrixa + zasobnik stojacy. Taka kwota pozwala na zakup dobrego i oszczędnego kotła kondensacyjnego. Do kondensata możesz rozważyć zakup polskich grzejników Regulus. Pozdrawiam.

Opublikowano

Do nowego pieca powinieneś zainwestować takze w nowe grzejniki,takie jest moje zdanie. A jeśli chodzi o konkretny model to myślę,że Immergas Zeus Superior będzie najbardziej odpowiedni.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.