arnow79 Opublikowano 5 Lutego 2010 #1 Opublikowano 5 Lutego 2010 wygląda na bardzo fajną i przydatną rzecz, chciałbym wiedzieć jak sprawdza się to w praktyce, proszę użytkowników o opinię, pozdrawiam uciekła mi jedna literka w typie 80B TX RX Cytuj
arnow79 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor #2 Opublikowano 5 Lutego 2010 rozumiem, że nikt z szanownych forumowiczów nie ma u siebie czegoś takiego ;) Cytuj
arnow79 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor #3 Opublikowano 5 Lutego 2010 ciężko Panowie się od Was czegoś dowiedzieć, przekopałem trochę net i w sumie za wiele informacji o tym nie ma ale z tego co czytałem to jest "przerost formy nad treścią" ;) , może ktoś byłby tak miły i podpowiedział z własnego doświadczenia jak sterować najlepiej temperaturą w pomieszczeniach? czy zastosować zawory termostatyczne z regulatorem pokojowym? mam wątpliwości czy nawzajem nie będzie to sobie "przeszkadzać" w pracy z góry dzięki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi