cezaryjankowski Opublikowano 20 Sierpnia #1 Opublikowano 20 Sierpnia Jak to jest z mieszkaniem w domu z bali na dłuższą metę? Interesuje mnie, czy po kilku latach wychodzą jakieś problemy, czy raczej nie ma się czego obawiać. Cytuj
miklo Opublikowano 25 Sierpnia #2 Opublikowano 25 Sierpnia Zastanawiałem się nad takim domem. Nie mieszkałem, tylko oglądałem i czytałem o nich. Bać pewnie nie ma czego, ale co jakiś czas (z tego, co czytałem, to przeciętnie raz na rok) jakiś kawał drewna gdzieś pęka i trzeba potem wszystkie drzwi regulować 😉 Moja żona miała na działce rekreacyjnyj dom z bala budowany przez górali w latach 70. Działkę sprzedawaliśmy jakoś na początku lat 2000 i dom był w idealnym stanie. A nic nie robiliśmy przy nim w zasadzie. Jeśli zbudowany jest przez ludzi z doświadczeniem, to chyba nie ma się czego bać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi