jan1302 Opublikowano 25 Stycznia 2010 #1 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Posiadam piec Domino 35kw ze sterownikiem Ignis Alfa.Mam problem bo podajnik nie zawsze się załąnicza.Dzwoniłem do producenta i no powiedział że jest uszkodzony kondensator przy silniku.Czy to możliwa taka wersja. Jaki zastosować sterownik z algorytmem PID.Proszę o radę czy EXPERT,OGNIK PLUS PID II,a może MULTI-STER.Nie mogę wyregulować dobrego spalania ekogroszku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vernal Opublikowano 3 Lutego 2011 #2 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Posiadam piec Domino 35kw ze sterownikiem Ignis Alfa.Mam problem bo podajnik nie zawsze się załąnicza.Dzwoniłem do producenta i no powiedział że jest uszkodzony kondensator przy silniku.Czy to możliwa taka wersja. Możliwa taka wersja. Napraw to najpierw a potem się zastanawiaj nad sterownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha334 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 #3 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam sterownik nie podaje sygnalu na podajnik co jest przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi