Kris766 Opublikowano 27 Stycznia 2025 #1 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Witam, chcę, zamontować termostad przy grzejniku ale nie wiem jakie mam zawory. Może ktoś pomoże? P.S. zawory są z lat 90. Cytuj
1mps Opublikowano 27 Stycznia 2025 #2 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Termostat? To tego? Przecież to zwykły zawór. Całość do wymiany na zawór z termostatem, w pierwszym lepszym sklepie hydraulicznym ci dobiorą. Cytuj
forekzaw Opublikowano 27 Stycznia 2025 #3 Opublikowano 27 Stycznia 2025 To są zwykłe zawory żeby zamontować zawór termostatyczny musiałbyś dopasować gabarytowo zawór termostatyczny do obecnego zaworu chyba że masz możliwość przerobienia przyłącza to będzie pasować dowolny zawór termostatyczny. Cytuj
Kris766 Opublikowano 10 Lutego 2025 Autor #4 Opublikowano 10 Lutego 2025 Ol, dziękuję za informacje. Cytuj
Gość kreciq21 Opublikowano 10 Lutego 2025 #5 Opublikowano 10 Lutego 2025 (edytowane) Możesz jeszcze spróbować z wkładką termostatyczną. Ale gwarancji tego, że będzie pasować nie ma. Na alledrogo są jako "Wkładka Termostatyczna do Grzejnika". A najlepiej, jakbyś rozkręcił to co masz i zobaczył, jak to w środku wygląda. Edytowane 10 Lutego 2025 przez kreciq21 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi