itor Opublikowano 17 Stycznia #1 Opublikowano 17 Stycznia Dzien dobry Czy ktos moglby mi podac tabelke z rozpiska konfigurowalnych parametrow dla kotla Termet Gold Plus II ? Z gory dziekuje. Natknalem sie na stare instrukcje serwisowe ale tam nie ma parametrow powyzej P29. Cytuj
teres Opublikowano 18 Stycznia #2 Opublikowano 18 Stycznia Było coś ostatnio na forum. Poszukaj. Cytuj
teres Opublikowano 18 Stycznia #4 Opublikowano 18 Stycznia To popatrz jeszcze raz w tym dziale. Cytuj
itor Opublikowano 18 Stycznia Autor #5 Opublikowano 18 Stycznia Nie znalazłem nic o parametrach od 32 do 35. Cytuj
teres Opublikowano 19 Stycznia #6 Opublikowano 19 Stycznia Faktycznie jest do P31. Nie wiem czy uda Ci się znaleźć więcej informacji. Z Elektrody: P32 0 ÷ 30 Czas pracy palnika na mocy startowej w trybie C.O. Cytuj
itor Opublikowano 19 Stycznia Autor #7 Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Kolego Teresa ty gdzies spisałeś że zamontowałem trochę tych kotłów Termet. Nie masz takiej instrukcji ? Edytowane 19 Stycznia przez itor Cytuj
teres Opublikowano 19 Stycznia #8 Opublikowano 19 Stycznia Niestety tak szczegółowej nie mam, nie jestem serwisantem. Cytuj
itor Opublikowano 20 Stycznia Autor #9 Opublikowano 20 Stycznia Kontaktowalem sie jakis czas temu z firma Termet w sprawie udostepnienia opisu tych parametrow. Jak latwo sie domyslec nie otrzymalem go. Osbiscie uwazam ze nieudostepnienie mi tych informacji jest mimo wszystko ograniczeniem moich praw konsumenta. Kupilem produkt, ktorego funkcjonalnosc lub mozliwosci pelnego wykorzystania mozliwosci ogranicza mi sie poprzez ukrywanie pewnych funkcji. Tlumaczenie ze to dla serwisanta itp itd jest smieszne. Sprawe zglosilem do UOKiK. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi