benio12 Opublikowano 3 Stycznia 2025 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2025 Proszę o poradę co można zrobić w tej instalacji by woda w bojlerze dłużej była ciepła po wygaszeniu pieca? Cytuj
Gonzo19 Opublikowano 11 Stycznia 2025 #2 Opublikowano 11 Stycznia 2025 Wymienić bojler na pionowy 1 Cytuj
Tuptus Opublikowano 11 Stycznia 2025 #3 Opublikowano 11 Stycznia 2025 Nie widzę zaworu zwrotnego na zasilaniu bojlera i jak gaśnie w piecu to ciepło z bojlera cofa się na instalację. Miałem kiedyś takiego cudaka/leżaka z galmeta i to była porażka, woda stygła w 2 godziny. Cytuj
Sławek007 Opublikowano 12 Stycznia 2025 #4 Opublikowano 12 Stycznia 2025 Miałem poziomy boiler 120l Elektromontu i też szybko woda znikała.Eteraz mam Ekektromint 300 l fit i to jest to. Komfort bez porównania. Fit w oznaczeniu oznacza, że da się przejść przez drzwi o szerokości prześwitu drzwi 70 cm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi