Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem tego typu że jeżeli mam zadana temp 60 a spadnie powiedzmy do 59 wydaje mi się że bardzo długo kocioł idzie. Dlugo się ten 1 stopień zagrzewa... a moc wentylatora to cały czas 1 proc. Jeżeli załączy się pompka.na wodę to spadnie o 3 stopnie wtedy wentylator powiedzmy idzie na 40 proc. Podobno idzie przestawić tzn wejść w menu zaawansowane korekta wentylatora i tam jest górna i dolna i poprzestawiać żeby był większy nadmuch went jak temp spadnie o ten jeden stopień i wentylatora idzie na 1 procent. Ktoś może pomóc jak to ustawić a może to zależy od czegoś innego ??..20241210_104304.thumb.jpg.6f0b0670ace505c3fdd11576b2e1bbbf.jpg20241210_104205.thumb.jpg.e234d61377ff43c77430fa4349cd706d.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.