Torfillo Opublikowano 12 Listopada 2023 #1 Opublikowano 12 Listopada 2023 Witam, Proszę o pomoc, podpowiedź, sugestie... Problem mam następujacy: odkręcam jeden z kaloryferów na piętrze i w tym momencie przestają grzać kaloryfery na parterze. System odpowietrzony (ale powinienem powtórzyć?), pompa działa... pomożecie?? Z góry dziekuje Cytuj
Popcorn1 Opublikowano 12 Listopada 2023 #2 Opublikowano 12 Listopada 2023 Daj jakiś schemat, zdjęcia jak to wygląda. Za mało informacji podałeś,a nikt tu nie ma szklanej kuli. Cytuj
Torfillo Opublikowano 12 Listopada 2023 Autor #3 Opublikowano 12 Listopada 2023 Nie mam rysunków, schematu ani projektu. Na piętrze 6 grzejników, na parterze 5. Na piętrze 5 włączonych na stałe, szósty uruchamiany okazjonalnie. I odkrecenie zaworu właśnie tego konkretnego grzejnika powoduje jednoczesne wyłączenie dołu. Nie jest ani pierwszy ani ostatni e systemie. Tyle co wiem.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi