receopadaja Opublikowano 3 Kwietnia 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 witam, mam problem z kotłem , dlatego tu jestem. czy dobrze rozumiem, żę nie ma możliwości dodawania tematów na samym początku? trzeba jakoś na to "zapracować". z góry dzięki. problem mam dosyć pilny więc zależy mi na możliwości zadania pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animus Opublikowano 3 Kwietnia 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nie ma czegoś takiego, pytaj tutaj a Mod przeniesie to do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin Opublikowano 4 Kwietnia 2022 #3 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 17 godzin temu, receopadaja napisał: czy dobrze rozumiem, żę nie ma możliwości dodawania tematów na samym początku? Witaj na forum - jest możliwość zadawania pytań, co zresztą już widzę zrobiłeś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.