shrim1 Opublikowano 27 Marca 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Cześć koledzy i koleżanki, parę dni temu po raz pierwszy wynajęłam mieszkanie. Znajduje się w nim piecyk buderus logamax u042-24k oraz termostat Volt Polska WT-02 HT-02. Przyznam szczerze, że pomimo instrukcji zawartych w internecie, za nic nie mogę go ustawić tak, aby grzał mieszkanie. Z wodą w kranie nie ma problemu, leci ciepła. Możliwe, że jest to wina termostatu, pojawił się tuż przed moją wprowadzką. Poprzedni lokatorzy go nie mieli, a im ładnie grzało w mieszkaniu. Jakieś pomysły? 😞 Nie zniosę kolejnej zimnej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozefg1 Opublikowano 27 Marca 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Prawdopodobnie problem w nastawach temperatury dzień/noc Ustaw sobie według instrukcji i własnego upodobania: https://voltpolska.pl/index.php?controller=attachment&id_attachment=63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakallo Opublikowano 29 Marca 2022 #3 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Zobacz czy w ogóle ma temp zadaną może tam trzeba szukać powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.