colover Opublikowano 9 Września 2021 #1 Opublikowano 9 Września 2021 Cześć, Jaki zamontować sterownik pokojowy do Termeta Ecocondens Gold Plus? Najlepiej po kablu, bo mam jak puścić. Jakiś prosty, typu włącz-wyłącz. Cytuj
mumia09 Opublikowano 9 Września 2021 #2 Opublikowano 9 Września 2021 Ja posiadam sterownik SALUS 091FLRFv2 . prosty i tani Cytuj
colover Opublikowano 9 Września 2021 Autor #3 Opublikowano 9 Września 2021 Jak zasięg w budynku? Bo u mnie są 2 piętra i jeszcze przesunięsie w poziomie. Cytuj
Paweł1979 Opublikowano 10 Września 2021 #4 Opublikowano 10 Września 2021 Lepiej po kablu , bezprzewodowy może gubić sygnał. 1 Cytuj
BORA Opublikowano 10 Września 2021 #5 Opublikowano 10 Września 2021 Mam Salusa Rt 310i. Bezprzewodowy ze sterowaniem internetowym jak i ręcznym z poziomu sterownika pokojowego. Bardzo łatwa i szybka obsługa. Póki co, nie ma problemu z sygnałem. Cena 390 zł. Acha, obsluguje tylko jeden obieg. Bez sterowania C.w.u. Bardziej rozbudowany to Rt 510 bodajże. Cytuj
PioBin Opublikowano 10 Września 2021 #6 Opublikowano 10 Września 2021 1 godzinę temu, Paweł1979 napisał: Lepiej po kablu , bezprzewodowy może gubić sygnał. Tez tak uwazam. Ale ciezko powiedziec czy tak bedzie. Zaleta wszystkich zabawek po WiFi (najczasciej bateryjnych) jest to ze mozna je przeniesc w dowolne odpowiednie miejsce. Kabelek jest polozony na etapie tynkow i konia z rzedem temu co doprowadzi go tam gdzie najlepiej bedzie pasowal. Cytuj
Jozefg1 Opublikowano 10 Września 2021 #7 Opublikowano 10 Września 2021 11 godzin temu, colover napisał: Jak zasięg w budynku? Bo u mnie są 2 piętra i jeszcze przesunięsie w poziomie. Zainstalować bezprzewodowy ale odbiornik umieścić w mieszkaniu i z kotłem połączyć kablem. Pozwoli to na swobodę w doborze optymalnego miejsca umieszczenia termostatu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi