Pionierme Opublikowano 21 Lipca 2021 #1 Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Mieszkam jeszcze granicach Wa-wy i jestem zmuszony wymienić stary piec. Średnio mi się to uśmiecha ale jak trzeba to mus. Powiedzcie mi jak się do tego zabrać. Oczywiście nic innego jak węgiel nie biorę pod uwagę bo wiadomo ciągle najtańszy do ogrzewania. Muszę sam kupić a potem prosić państwo o oddanie kasy? Jaki kociół polecacie? Co do niego wrzucać? I jak ze spalaniem , obsługą i kosztami za sezon? Dom mam średni metraż jakieś 180 metrów, remont instalacji miałem jakieś 5 lat temu wiec grzejniki są całkiem nowe, dom stary z lat 80, ocieplony. Edytowane 21 Lipca 2021 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
Gość berthold61 Opublikowano 21 Lipca 2021 #2 Opublikowano 21 Lipca 2021 Wypełnij to jak najdokładniej tylko potrafisz i wklej tu linka z wynikiem to coś tam podpowiemy . Ciepło Właściwie - jak i za ile ogrzewać (cieplo.app) Cytuj
bajek Opublikowano 21 Lipca 2021 #3 Opublikowano 21 Lipca 2021 Najpierw sprawdź jak długo będziesz mógł palić w wawie węglem bo czytałem gdzieś o planach nowelizacji uchwały anty smogowej dla woj. Mąż i zakazie spalania paliw stalych Cytuj
pawlopawlo Opublikowano 1 Sierpnia 2021 #4 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 W dniu 21.07.2021 o 14:46, Pionierme napisał: Mieszkam jeszcze granicach Wa-wy i jestem zmuszony wymienić stary piec. Średnio mi się to uśmiecha ale jak trzeba to mus. Powiedzcie mi jak się do tego zabrać. Oczywiście nic innego jak węgiel nie biorę pod uwagę bo wiadomo ciągle najtańszy do ogrzewania. Muszę sam kupić a potem prosić państwo o oddanie kasy? Jaki kociół polecacie? Co do niego wrzucać? I jak ze spalaniem , obsługą i kosztami za sezon? Dom mam średni metraż jakieś 180 metrów, remont instalacji miałem jakieś 5 lat temu wiec grzejniki są całkiem nowe, dom stary z lat 80, ocieplony. Od nowego roku nie dostaniesz dofinansowania na ekogroszek wiec sie spiesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi