karolroy Opublikowano 2 Października 2009 #1 Opublikowano 2 Października 2009 Witam, wybaczcie za temat jestem nowy. Jak ustawić zawór 4D Siłownik do zaworu mieszającego MP 06? Mam dom 1 piętrowy, i w jednym z pionów grzejnik grzeje na dole i jest gorący a na górze zimny (odpowietrzałem) a pompa przy piecu ustawiona jest na "3". Pomocy Cytuj
Gość Malinabend Opublikowano 2 Października 2009 #2 Opublikowano 2 Października 2009 A nie nastapila pomylka w podlaczeniu grzejnika ?zasilka na dole? innej opcji niema aby taki cyrk sie robił :angry: Cytuj
karolroy Opublikowano 3 Października 2009 Autor #3 Opublikowano 3 Października 2009 witaj, dziękuje za odpowiedz. sprawdziłem wszystko na logikę i wg mnie jest ok. Czy zawory zwrotne przy piecu maja być otwarte w 100%? Jaka prędkość na pompce i czy w ogóle ją włączać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Potrzebujesz serwisu kotła gazowego?
Diagnostyka, naprawa, przegląd — porównaj oferty serwisantów z okolicy
Znajdź serwis⚠️ Kocioł nie działa?
Serwisanci z Twojego regionu — porównaj dostępność
Znajdź serwisDołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.