sambor Opublikowano 1 Grudnia 2020 #1 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dlaczego forum nie dorobiło się wyszukiwarki , która szuka tylko w danym temacie np w "kotłach gazowych ", A może jest, tylko ja nic o tej opcji nie wiem Cytuj
maniek83 Opublikowano 1 Grudnia 2020 #2 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Przecież jest wyszukiwarka szuka na forum albo w tematach. Cytuj
sambor Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor #3 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Pardon Widocznie jestem ślepy lub tak daleko wzrokiem nie sięgam- cóż wiek robi swoje. Cytuj
sambor Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor #5 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Tak, ale stopień wyżej już takiej opcji nie ma - szuka w całym forum Np wpisanie w dziale kotły gazowe szukanego słowa Wolf, podaje wyniki zarówno dla działu kotły gazowe jak i dla całego forum i to nie ważne czy wpisze się szukanie w "tematy" czy "to forum" - coś jest skopsane. Cytuj
marcin Opublikowano 5 Grudnia 2020 #6 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Poniżej film jak to u mnie wygląda. Najpierw wyszukiwanie słowa wolf w forum kotły gazowe, potem wyszukiwanie słowa wolf w jednym ze znalezionych tematów. Napisz w którym momencie u Ciebie wygląda to inaczej? Kotły gazowe - Forum o ogrzewaniu (1).mp4 Cytuj
sambor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor #7 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Otwieram dział "Kotły gazowe" Na początek wciskam wyszukiwanie w "Tematy" - mam wyniki.... z całego forum. Następnie szukam od początku w "To forum" i mam taki sam wynik co w "Tematy", czyli też całe forum - te obie pozycje dają ten sam efekt A chciałbym aby był przeszukiwany tylko dział "Kotły gazowe" a takiej opcji nie ma lub nie mogę się jej doszukać. Cytuj
maniek83 Opublikowano 6 Grudnia 2020 #8 Opublikowano 6 Grudnia 2020 U mnie działa tak - jak wchodzę w kotły gazowe, zaznaczam to forum i wpisuje Wolf to szuka tylko w dziale kotły gazowe. Cytuj
sambor Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor #9 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Teraz działa prawidłowo, ale kilka dni temu było inaczej. Ciekawe dlaczego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi