Adamadamski Opublikowano 26 Grudnia 2019 #1 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Witajcie. Szukam 2 funkcyjnego kotła. sasiad ma Thermagen duo. przyznam szczerze, ze nie znam tej firmy. mam 2 łazienki i chyba 2 funkcyjny kocioł będzie Ok dla mnie. Musi być absolutny top. Zastanawiam się nad nowością Thermagen duox. Chwała sie, ze jest naj pod każdym względem . mamy w mieście serwis tej firmy i także zachwalają. co myślicie? ps.wesolych świat!
gbbsoft Opublikowano 26 Grudnia 2019 #2 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Myślę, że to reklamaWysłane przy użyciu Tapatalka
Adamadamski Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor #3 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Czemu? Szukam opinii na temat tego kotła. Nie znalazłem za dużo,aż trafiłem tutaj.
sambor Opublikowano 26 Grudnia 2019 #5 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Tak, to jakiś klon, nawet nazwę z ACV ma identyczną - "Solo" oraz tak samo małą modulację - moc minimalna zaledwie do 30% mocy znamionowej, zaś cena przy obecnej ofercie na rynku jest mocno niepoważna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.