Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogrzewanie podłogówe i legionella

mirgr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam założę nowy temat bo ciężko coś znalesc . Ogrzewam dom 130m2 ,oczywiście ogrzewanie podłogowe plus 3 grzejniki ,po roku użytkowania instalacji postanowiłem specjalna pompa odpowietrzyć układy podłogówki , ku mojemu zdziwieniu woda która przepompowałem ta pompa miała kolor zielony lekko wpadający w brąz i mega śmierdziała. Czy ktoś zna jakiś dobry preparat który można wpuścić w układ? Dziękuje za pomoc i Pozdrawiam  WESOŁYCH RODZINNYCH ŚWIĄT

Opublikowano

Będziesz ją pił ?

Przegotuj ją i przepuść przez filtry węglowe, może się da wypić. Ja wolę jednak zwykłą kranówkę.

Opublikowano

SKORO TAK ODPISUJESZ TO POROSTU NIE MASZ POJĘCIA CO TO JEST  JEST I JAKIE PÓŹNIEJ MA TAKA WODA WŁAŚCIWOŚCI HEHEH

Opublikowano
2 godziny temu, mirgr napisał:

SKORO TAK ODPISUJESZ TO POROSTU NIE MASZ POJĘCIA CO TO JEST  JEST I JAKIE PÓŹNIEJ MA TAKA WODA WŁAŚCIWOŚCI HEHEH

Do 1 kwietnia trochę zostało ! Wiem, że na to nie ma szczepionki i zawory termostatyczny mogą się rozchorować !

Opublikowano

heh lekarstwo jest spectrus do wody inhibitor korozji podchloryn At45 i to wszystko 7litrow na cały układ. i tyle .5 lat z banki a swoje musisz zaszczepic ehehhe

Opublikowano

Mało inteligentna reklama. Panu już dziękujemy !

• eliks zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.