Simko Opublikowano 13 Maja 2019 #1 Opublikowano 13 Maja 2019 Witam. Czy palił ktoś miałem z Sibugol? Cena taka jak greenpala tylko sibugol jest workowany i trochę "słabszy". Ma ktoś jakieś doświadczenia z nim?
radoslavus Opublikowano 13 Maja 2019 #2 Opublikowano 13 Maja 2019 Hej jak wytrzymasz z tydzień to będzie recenzja . Już teraz stoi u mnie pod płotem 1 tona. Muszę dzisiaj wjechać z tym do kotłowni otworzyć (zrobię zdjęcia jaka frakcja). Wysuszyć jeśli będzie mokre a pewnie będzie bo pogoda nie dopisuje no i wrzucić w podajnik bo zapas jest tam na 2/3 dni. Paletę przywiozła poczta Polska. Od zaksięgowania kasy 2 dni robocze tak że sklep jest błyskawiczny. Ja kupiłem w ciemno sugerując się tym że skoro groszek miał mało popiołu to może ten też będzie mieć go mało. Ostatnio paliłem polskim jaretem który jest zbliżony jeśli chodzi o moc i cenę a popiołu ma w 3 i trochę o siarce nie wspominając.Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Simko Opublikowano 13 Maja 2019 Autor #3 Opublikowano 13 Maja 2019 Ok. Będę czekał. Może w międzyczasie ktoś jeszcze co o nim napisze.
radoslavus Opublikowano 13 Maja 2019 #4 Opublikowano 13 Maja 2019 Tak na szybko i bez zdjęć bo te będą wieczorem lub rano. Worki dobrze zabezpieczone przed deszczem. Trochę wody było ale ja na te warunki pogodowe to luz. Worki bez logo i cienkie. Trzeba delikatnie przenosić bo puszczają na zgrzewie. Nie ważyłem ale wydaje się że z tym jest ok. Opał suchy w workach. Granulacja drobna taki grysik, miejscami trafi się większy kawałek. Kolor matowy. Potem zdjęcia no i jak dojdzie w zasobniku na palnik będzie recenzja. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
radoslavus Opublikowano 13 Maja 2019 #5 Opublikowano 13 Maja 2019 No i obiecane zdjęcia, a jak się to pali to minimum 2-3 dni muszę poczekać zanim zejdzie to co było, czyli w piątek przeczyszcze kocioł i zobaczymy. W sumie ja ten miał zamierzam wzbogacać groszkiem z koksu oraz antracytem tak że popiołu pewnie będzie trochę więcej ale kalorii też.Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.