Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Miał z Sibugol.

Simko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy palił ktoś miałem z Sibugol?

Cena taka jak greenpala tylko sibugol jest workowany i trochę "słabszy".

Ma ktoś jakieś doświadczenia z nim?

Opublikowano

Hej jak wytrzymasz z tydzień to będzie recenzja . Już teraz stoi u mnie pod płotem 1 tona. Muszę dzisiaj wjechać z tym do kotłowni otworzyć (zrobię zdjęcia jaka frakcja). Wysuszyć jeśli będzie mokre a pewnie będzie bo pogoda nie dopisuje no i wrzucić w podajnik bo zapas jest tam na 2/3 dni. Paletę przywiozła poczta Polska. Od zaksięgowania kasy 2 dni robocze tak że sklep jest błyskawiczny. Ja kupiłem w ciemno sugerując się tym że skoro groszek miał mało popiołu to może ten też będzie mieć go mało. Ostatnio paliłem polskim jaretem który jest zbliżony jeśli chodzi o moc i cenę a popiołu ma w 3 i trochę o siarce nie wspominając.

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok. Będę czekał. Może w międzyczasie ktoś jeszcze co o nim napisze. 

Opublikowano

Tak na szybko i bez zdjęć bo te będą wieczorem lub rano. Worki dobrze zabezpieczone przed deszczem. Trochę wody było ale ja na te warunki pogodowe to luz. Worki bez logo i cienkie. Trzeba delikatnie przenosić bo puszczają na zgrzewie. Nie ważyłem ale wydaje się że z tym jest ok. Opał suchy w workach. Granulacja drobna taki grysik, miejscami trafi się większy kawałek. Kolor matowy. Potem zdjęcia no i jak dojdzie w zasobniku na palnik będzie recenzja.

Opublikowano

No i obiecane zdjęcia, a jak się to pali to minimum 2-3 dni muszę poczekać zanim zejdzie to co było, czyli w piątek przeczyszcze kocioł i zobaczymy. W sumie ja ten miał zamierzam wzbogacać groszkiem z koksu oraz antracytem tak że popiołu pewnie będzie trochę więcej ale kalorii też.6261bba874175d1393c8c326f57446fa.jpga27a9a1b02c7716d7b6002d3ee5d443f.jpg4cdb1db529eadc4f533fa6549eb7a0bb.jpg2c6dd121b343bfab8c8b745cb7766adb.jpg33b4b17736e19c10d8ac179b08d9cff8.jpg15c9755f7edbcf07bdede24929015ee7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.