Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowy podajnik

Rekomendowane odpowiedzi

- Jesteś użytkownikiem podajnika ?

- Chcesz sprawdzić najnowsze rozwiązania w dziedzinie spalania bądź masz problem z dotychczasowym podajnikiem ?

Poszukujemy osób które chciałyby wziąć udział w programie testowym firmy Pancerpol . Proponujemy nowy zmodernizowany palnik standardowy ( innowacyjny, cichszy, lepsze spalanie) . Szczegóły pod numerem tel. 509 931 202 bądź mailem : [email protected]

• 3 tygodnie później...

Teraz to już po ptokach, sezon grzewczy się kończy, a poza sezonem na małej mocy, to większość paliw da się spalić w miarę prawidłowo.

Gość berthold61

Ale kilku użytkowników naszego forum się załapało na te testowe palniki ja też byłem po rozmowie ale niestety się nie załapałem ,  teraz jeszcze da się testować a zwłaszcza jak ktoś ma podłogówkę tak jak ja to bez problemu bo rozgrzanie tych 12 ton betonu trwa cały dzień więc dużo dałoby sie zaobserwować i porównać jakość popiołu czy ilość spalanego opału .

• marcin zmienił(a) tytuł na Nowy podajnik

Podłogówki mam  250m2 ale już nie pracuje, nie opłaci się jej podtrzymywać w tych temperaturach, grzeję tyko obwodowo grzejnikami i to na noc + CWU przez cały rok, więc kotła nie wygaszam już przez ileś tam lat.

Przez tyle lat praktyki wiem, że poza sezonem to  najgorsze paliwo spala się jak popiół z papierosa, na takich mocach. 

Przez parę lat miałem Podajnik Pancerpola DUO 50kW i był to niezły sprzęt, choć z czasem obrót w nim padł.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.