Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z piecem na ekogroszek

michalgorczowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 16.12.2018 o 20:22, staryk napisał:

Ale ekoret to nie Kazimierz Juliusz, niby twierdzą że to samo, ale raczej wątpliwe skoro kopalni nie ma a nawet inny zakład przeróbczy to robi. Oczywiscie mogę się mylić aczkolwiek gdzie pytałem to mowili że takiego grochu już nie ma. U mnie niby rok temu mówili że Kazimierz Juliusz ale jak dopytać dokładnie to już coś mieszane odp były. zgadzam się Z Yaro że super to był opal

Wysłane z mojego Nokia 3310 przy użyciu Tapatalka

Mi powiedzieli,że to to samo co Ekoret tylko władze spółki się zmieniły,ale węgiel na pewno mieszany.Choć ekoret spala się super.Jest może nie błyszczący,ale twardy jak cholera coś podobne do kolumbijskiego.

Opublikowano

To tak naprawdę to chyba najlepiej palić Ruskiem bo tego to chyba jeszcze nie podrabiają

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A i cena korzystniejsza i mniej popiołu.

Opublikowano

Teraz to wszystko mieszają...... nawet małżeństwa....  :)))

YARO

Opublikowano

@YaroXylen jesteś nie do podrobienia:)))

Opublikowano

A odnośnie ekoret to jaka ma faktyczną kaloryczność i czy jest porównywalny z retopalem

Opublikowano

Marku jest dużo mocniejszy nie ma co porównywać.

Opublikowano

Bo ja szukam czegoś takiego sadzy tyle co z ruska płomień jak z retopala a moc jak wesoła w cenie czeskigo

Opublikowano
5 minut temu, YaroXylen napisał:

Teraz to wszystko mieszają...... nawet małżeństwa....  :)))

YARO

Potrafią nawet zrobić sok malinowy z zawortością 3% soku malinowego ,reszta sok z buraków cukier i E 12,E 15 itp.

Opublikowano
17 minut temu, MarekDabrowski napisał:

To tak naprawdę to chyba najlepiej palić Ruskiem bo tego to chyba jeszcze nie podrabiają

Kolego

Moją opinię znasz na temat ruskich ...tylko mam jedno zastrzeżenie co do czarnej perły, miałem parę worków od sąsiada na próbę w zeszłym sezonie, on poległ na tym opale, jednak u mnie spaliła się ona w pył i drobne kamyki.. Zaprosił mnie na dziczyznę do siebie (bo myśliwy) i chcąc nie chcąc poszedłem do kotłowni...patrzę i widzę jakiś brucerowaty palnik z dmuchającą koronką. Dosłownie zanim żonka nałożyła dziczyzny, podjechałem do domu wziąłem uszczelniacz i zrobiłem porządek przy okazji czyszcząc w środku palnik. Pojedliśmy pierwszą część dania i za godzinkę palnik w ruch.... jeszcze 3 palety zamówił na zeszły sezon. Jednak chyba z tym węglem coś nie tak, bo druga partia już była po prostu kamienista, ale szło. Dałem na próbkę koledze diabła to w tym sezonie diabeł pali mu w kotle :)))

Ot tak historyja... a dziczyzna to było pieczyste z jelenia... mniam :))

Yaro

Opublikowano
6 minut temu, MarekDabrowski napisał:

Bo ja szukam czegoś takiego sadzy tyle co z ruska płomień jak z retopala a moc jak wesoła w cenie czeskigo

Jak znajdziesz coś takiego to daj znać.Naprawdę dobrą flachę postawię:)))))

Opublikowano

Mam .... papier toaletowy .... sadzy tyle co z ruska płomień jak z retopala a moc jak wesoła w cenie czeskigo ... a i tak będzie do d***py  :))

Jeden też tak szukał ... to się wyprowadził na południe :)) TRZA JARAĆ CO POPADNIE

Pozdrawiam.YARO

Opublikowano
20 minut temu, panczo88 napisał:

@YaroXylen jesteś nie do podrobienia:)))

Moja żona ponad 40lat mi mówi że: ..tak jak ty masz narąbane w tej głowie to chyba nikt więcej ..... to jednak prawda? :(((

YARO

Opublikowano

A tak na poważnie jaki eko tak około 28mj byście polecili oczywiście w rozsądnej cenie i żeby spieki nie urwały deflektora

Opublikowano

witam

u rodzicow jest wesola, spala sie spokojnie, brak kalafiorow cena 900

u siebie mam czarna perla + czeski ekogroszek stosunek 1/2 cena 680, kalafiorki sa ale same spadaja, popoludniu zapodam fotki

pozdrawiam

Wysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

popiolek i palenisko75b97d7e151f2e69c629734ff4e882e2.jpgd1110f4bbc375f33f0e97427d6108cad.jpg

Wysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.