SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 #1 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam szanownych forumowiczów. Czy ma ktoś z kolegów palnik jak w tytule czyli Technix? Mam problem ze spalaniem po jednej stronie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 1 Grudnia 2018 #2 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Podeślij zdjęcie retorty ja też mam technixaWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #3 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #4 Opublikowano 1 Grudnia 2018 I płomień mam taki mały jakiś, deflektor powinien być cały w ogniu a ja grzeje deflektorWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 1 Grudnia 2018 #5 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Pewnie niedopala po przeciwnej stronie podajnika zobacz czy masz więcej dziurek na powietrze po przeciwnej stronie podajnika jak jest tyle samo to trzeba będzie dowiercić .mam identyczny palnikWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #6 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Jest więcej dziś to rozbierałem. Z przodu od wiatraka zaślepilem pare dziurek aby powietrze bardziej szło na tył palnikaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #7 Opublikowano 1 Grudnia 2018 A skąd jesteś? Ja Leszno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 1 Grudnia 2018 #8 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ja Dzierżoniów ja zaslepilem dwie dziurki i jest lepiej a jaki masz piec i sterownik bo ja mam taauro Duo z mg spawWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
MarekDabrowski Opublikowano 1 Grudnia 2018 #9 Opublikowano 1 Grudnia 2018 A koronę masz uszczelniona bo to ważna sprawaWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #10 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Mam dziś poprawiałem, czyściłem wszystko szczotka stalowa i składałem na silikon kominiarski czy coś takiego. A retoryka musi być w poziomie czy nie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #11 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Timel SKZP 02Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #12 Opublikowano 1 Grudnia 2018 A kocioł jaki masz duży? Ja mam niby 15kw a palnik jest do 25kW Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #13 Opublikowano 1 Grudnia 2018 http://www.kotly-kaczorowski.pl/oferta/kotly-domino-pWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor #14 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ja mam taki jak w linku domino plus 15kwWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 1 Grudnia 2018 #15 Opublikowano 1 Grudnia 2018 To ustaw sobie moc kotła 25kw bo to max palnika ja też mam SkzpWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
MarekDabrowski Opublikowano 1 Grudnia 2018 #16 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Retorta musi być w poziomie i kocioł tezWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
MarekDabrowski Opublikowano 1 Grudnia 2018 #17 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Kocioł 25kwWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
MarekDabrowski Opublikowano 3 Grudnia 2018 #18 Opublikowano 3 Grudnia 2018 I jak ogarnoles temat palnikaWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor #19 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Co ty mecze cały czas ten temat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor #20 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Teraz pali się niby cały palnik zaslepilem po 3 dziurki w sumie 6 ale skleja mi ekogroszek i mocno się zuzluje koksuje, nie bardzo wiem jaka jest różnica między jednym a drugim. Zauważyłem ze jak się pali to z żaru robi się taks jakby kleista masa. Jak będę to znowu widział to zrobię foto. Jak to się sklei to piec zaraz pali do 5kg na dobę więcej bo nie ma takiego ognia. Teraz przesłonę na wiatraku mam prawie cała zamknięto i max ustawiony na 20%. Zaczynam żałować tego palnika Technix. Jeszcze chyba spróbuje miałem palić. PS. Teraz mam groszek z castoramy Tani Opał Niedźwiedź 26MJ/kg może to jest powodem. Nie mam już pojecia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor #21 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy tak bys wpadł jaks kratę piwa by się zrobiło i coś by się poradziło a tak żona wyzywa ze cały czas przy piecu siedzę jak z pracy wrócę. Miało być pięknie *** a wyszło jak zawsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 3 Grudnia 2018 #22 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak masz możliwość to kup karlika albo retopala i wyleczyć się z marketowych ekogroszku ja na tym palniku mam powietrze 8-30 i wpisane moc kotła 25 kw i pale karlikiem kaloryczność wpisana 26.3 potencjał podajnika 14 kg .a wpisuje 25 kw bo tyle ma palnik dmuchawa wpa06 przesłona do połowy Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor #23 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Potencjał mam zmierzony wyszło 13.6kg. Dzwoniłem do producenta mówi ze 14.5kg. Cały czas miałem eko ze składu. Groszek się nazywał bocian niby 27mj/kg. Ale jutro podjade tu i tam i zobaczę może będą gdzieś mieli ten co piszesz. Tylko nie mam palnika w poziomie brakuje ze 4mm. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor #24 Opublikowano 3 Grudnia 2018 A moc kotła niby jaka masz rzeczywista?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor #25 Opublikowano 3 Grudnia 2018 A i czas podawania jaki masz w auto?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.