Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Link afiliacyjny

🔧 Szukasz fachowca?

Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu

Opublikowano

serdecznie dziekuje koledze o niku Piotrek Automatyk za wielko pomoc przy rozwiozaniu mojego problemu jeszcze wczorej , podczas palenia w piecu mialowym mialem wybuchy pelno dymu w kotlowniu poprostu koszmar

i tak wszystsko twalo ok dwoch tygodni .przychodzili rozni majstrowie (bylo ich 3)i kazdy ustawil cos i po chwili odchodzil ale problem wbuchow mial wcioz miejsce .choc sobie sam tlumaczylem ze po kazdym fachowcu jest niby lepiej.wczorej wszedlem na to forum poczytalem i juz mie bylo jasniej .i po przeczytaniu kokretnych postow i odpowiedzi , wlasnie pana piotra przedzwonilem na podany na forum tel pana PIOTRA , oczywiscie przedstawilem sie powiedzialem skond mam numer itd.przedstawilem swoj problem .pan piotr kazal mi odzwonic za kilanascie minut .aby mogl zobaczyc dokumentacje mojego pieca .powiedzial mi co i jak i co ja i wszyscy ci monterzy robimy zle i nakazal abym zrobil tak jak on mowi .oczywiscie po wygaszeniu pieca zastosowalem sie do instrukcj pana Piotra i eureka wszytsko pieknie zaczelo grzac niema mowy o zadnym dymieniu .dzwiczki otwieram normanie niema zadnych buuuum.poprostu super oczywiscie odzwonilem podziekowalem i teraz dziele sie z wami na forum to opowiescio . serdecznie pozdrawiam wszytskich forumowiczy

Opublikowano

No widzisz Piotrek/Ty to masz szczęście/ Ile razy Heso swoimi radami pomógł rozwikłać naprawdę wymagające doświadczenia problemy.I nic-ach, te ludzie

Opublikowano

Można powiedzieć, że przyzwyczaiłem sie już do takich zachowań, także poprzez wcześniejsze udzielanie się

na innym forum. Też było podobnie, ale nie mam pretensji, nie całkiem o to mi chodzi, ale bardziej o pomoc

potrzebującym, może o odrobinę satysfakcji, jak coś się sprawdzi. Ubolewam nad niską wiedzą techniczną

użytkownikow, którym w dzisiejszych czasach przyszło trochę z konieczności, a nic tego nie zapowiadalo

zająć się paleniem w piecach paliwami stałymi, stąd m.in. zadymione miasta i wioski. A i piece też bardzo

niedopracowane.

Widzę z licznika, że dany temat jest czytany czasami przez tysiące ludzi, ale jakoś niewielu chce zabierać głos... Trochę szkoda.

• 2 lata później...
Opublikowano
serdecznie dziekuje koledze o niku Piotrek Automatyk za wielko pomoc przy rozwiozaniu mojego problemu jeszcze wczorej , podczas palenia w piecu mialowym mialem wybuchy pelno dymu w kotlowniu poprostu koszmar

i tak wszystsko twalo ok dwoch tygodni .przychodzili rozni majstrowie (bylo ich 3)i kazdy ustawil cos i po chwili odchodzil ale problem wbuchow mial wcioz miejsce .choc sobie sam tlumaczylem ze po kazdym fachowcu jest niby lepiej.wczorej wszedlem na to forum poczytalem i juz mie bylo jasniej .i po przeczytaniu kokretnych postow i odpowiedzi , wlasnie pana piotra przedzwonilem na podany na forum tel pana PIOTRA , oczywiscie przedstawilem sie powiedzialem skond mam numer itd.przedstawilem swoj problem .pan piotr kazal mi odzwonic za kilanascie minut .aby mogl zobaczyc dokumentacje mojego pieca .powiedzial mi co i jak i co ja i wszyscy ci monterzy robimy zle i nakazal abym zrobil tak jak on mowi .oczywiscie po wygaszeniu pieca zastosowalem sie do instrukcj pana Piotra i eureka wszytsko pieknie zaczelo grzac niema mowy o zadnym dymieniu .dzwiczki otwieram normanie niema zadnych buuuum.poprostu super oczywiscie odzwonilem podziekowalem i teraz dziele sie z wami na forum to opowiescio . serdecznie pozdrawiam wszytskich forumowiczy

Witam Serdecznie!

Chętnie skorzystam z porad Pana Piotra,ale nie mogę znaleźć na forum numeru telefonu do niego,dlatego proszę o podanie i z góry dziękuję, bo siły już mnie opóściły w walce z dymem.

Opublikowano

Może jakieś szczegóły na czym polegała pomoc?

Poprawił partactwo producenta kotła?

Poprawił partactwo montażu kotła w instalacji?

Nauczył użytkownika obsługiwać kocioł?

Może coś innego zrobił?

Czytając posty osób które miały problemy z piotrkiem automatykiem zastanawiam się czy nie jest to reklama.

Bo jeżeli to jest reklama to ja czekam na poważne propozycje komu mam podziękować.

Link afiliacyjny

🔥 Szukasz instalatora kotła gazowego?

Wypełnij krótki formularz i porównaj oferty firm z Twojego regionu

Porównaj oferty