user3 Opublikowano 1 Grudnia 2017 #1 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam, od niedawna jestem użytownikiem kotła jak w tytule. Chciałem się skonsultować czy to jest normalne, że po ustawieniu temperatury np. 35 stopni, kocioł pracuje dobrze ale po np. dobie palnik przestaje już grzać i temperatura spada do 21-22. Po ponownym ustawieniu np. na 45 stopni, kociol znowu pracuje poprawnie, jednak pozniej tez palnik przestaje grzac i temperatura spada do 21 i na takiej sie zatrzymuje juz bez podgrzewania. Czy to nie powinno działać tak, że gdy temperatura spada to kocioł automatycznie podnosi ją do wysokości ustawionej uprzednio przez uzytkownika? pozdrawiam Cytuj
Kamilbezkotla Opublikowano 13 Października 2019 #2 Opublikowano 13 Października 2019 Witam udało się rozwiązać sprawę mam tak samo Cytuj
Piotr76 Opublikowano 20 Lutego 2020 #3 Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam. Mam podobny problem. Opiszesz rozwiązanie? . Pozdrawiam Cytuj
Kamilbezkotla Opublikowano 7 Lutego 2021 #4 Opublikowano 7 Lutego 2021 Masz termostat w domu?musiał byś wysłać jak wygląda twoja kotłownia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi