Sivek Opublikowano 9 Września 2017 #1 Opublikowano 9 Września 2017 Witam Jestem nowy na forum i pisze bo nie mogę nic znaleźć w sieci. Mam sterownik ECOMAX850P2-H do pieca daspell 20, jest mój pierwszy sezon z piecem. Przed latem włączyłem opcję lato i teraz kiedy zaczyna się chłodno robić chciałem ją wyłączyć a tu niespodzianka, bo w menu gdzie powinna być ta opcja nie ma jej. Na początku jak nie mogłem znaleźć to myślałem, że ta opcja jest gdzieś głębiej ukryta, ale wziąłem, instrukcje i tam ta opcja powinna być na liście pod "obniżeniem nocnym, ale u mnie tego nie ma. Czy ktoś wie co się mogło stać? Mieliście taki przypadek? Dzięki Sivek
Dancych Opublikowano 9 Września 2017 #2 Opublikowano 9 Września 2017 Moze trzeba wejsc w jakis tryb administratora?Nie ma nic takiego w instrukcji? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
krisgie Opublikowano 9 Września 2017 #3 Opublikowano 9 Września 2017 Nie znam tego stera ale jak nie znajdziesz to może jakiś reset do ustawień fabrycznych będzie.
mikael026 Opublikowano 1 Listopada 2017 #4 Opublikowano 1 Listopada 2017 Wejdź w MENU, później w USTAWIENIA CWU, następnie w TRYB PRACY POMPY CWU. Tam powinno być to czego szukasz :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.