automatyk Opublikowano 3 Marca 2016 #26 Opublikowano 3 Marca 2016 no ale co dostosowywać ,zawór filtr kocioł i wisi tyle a jak stara instalacja to super bo im wiecej wody tym kondesat lepiej pracuje bo i tak pracuje cały czas
sambor Opublikowano 3 Marca 2016 #27 Opublikowano 3 Marca 2016 Duża pojemność nie przeszkadza ale grzejniki może być za małe, zaś praca cały czas jest dobra na niskich parametrach, które mogą być za niskie dla ogrzania domu.
tommy07 Opublikowano 3 Marca 2016 #28 Opublikowano 3 Marca 2016 Czyli co kolega zdecydowany jest chyba na wymianę sprzętu , to mam propozycje dla niego , która nie zabija ceną w stosunku do jakości http://allegro.pl/kociol-immergas-victrix-24kw-zasobnik-160l-i6027855775.html , 5 lat gwarancji bez kruczków , bardzo dużo pozytywnych opinii a i ciepłej wody chyba nie zabraknie.
marcel323 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor #30 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam. Kotła jeszcze nie wymieniłem gdyż wyszły mi nagle inne ważniejsze wydatki i nim zajmę się dopiero tego lata ale.... Ale dla niezdecydowanych GAZ czy SYF na węgiel podam tegoroczne moje koszty. Ten sezon grzewczy jadę TYLKO na tym starym GAZowcu i miesięczne rachunki za GAZ przy CO i CWU na 6 osób to: - najdroższy miesiąc gdy były największe mrozy = 1250 zł - np. marzec = 650zł Dziękuję. Magazynek na węgiel już został przeznaczony pod coś innego. ŻADNEGO WĘGLA !!!!!!!!!! A jak już to W ŻADNYM, ALE TO W ŻADNYM WYPADKU NIE groszek z podajnikiem. Dziękuję i latem poczytam i popytam o nowego GAZowca w tematach. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.