Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pompa C.o Nie Działa(automat Piec)


Jerzy111
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

 

Jaki kocioł i jaki sterownik ( może jego brak? ); podaj jeszcze czy masz zasilanie w gniazdku, do którego podłączona jest pompa. Jeśli masz jakikolwiek sterownik sprawdź czy nie jest uszkodzony bezpiecznik na linii zasilania pompy.

 

Pozdrawiam

Piotr

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Po wybiciu bezpiecznika w budynku,Piec działa,oprócz pompy C.O (kaloryfery zimne) prosze o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

 

a powodem wybicia bezpiecznika nie była przypadkiem uszkodzona pompa?

posprawdzaj troche bo za mało info mamy

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

przyczyną wybicia korków było wadliwe gniazdko,na pompie jest napięcie na zaciskach NL

typ pieca: KLIMOSZ,VIADRUS LING COMBI

 

P.S Bezpiecznika na lini nie zauważyłem

 

masz napiecie miedzy zaciskami n-l czy masz tylko faze na obu zaciskach

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.