Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moderowanie

Andrzej_M_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcin wiem, że to Twoja piaskownica.

Pozwolisz więc, że napiszę swą mocno subiektywną ocenę.

Zmykanie tematu, to tylko leczenie skutków a nie przyczyn.

Dyskusja, to wymiana poglądów na określony temat. W wyniku dyskusji często dochodzi do ścierania się różnych poglądów.

Wymiana poglądów czasem może być ostra i ognista. Prostakom i chamom powinno się zabronić udziału w wymianie poglądów.  

ps.

Przy okazji.

Nie lubię jak moje posty lądują w koszu. https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/21114-wydzielone-z-kocioł-ogniwo-eko-plus-m-26-opinie-użytkowanie-za-i-przeciw/?p=244861

Opublikowano

Ja ze swojej strony chciałbym dodać że do dnia dzisiejszego to forum było jedynym, gdzie nie blokowano tematów i usuwano posty. Dziwnym trafem zawsze gdzie pojawiam się Z. i paru innych (ale zawszy tych samych), wcześniej czy później do tego dochodzi. Dlaczego więc, zamiast przytemperować jednostki blokujesz ten temat?

Pozdrawiam

Opublikowano

Marcin pewnie nie obserwował dyskusji na innych forach i nie wie jak to jest z profesorami. Tam gdzie są, a trudno by w tym konkretnym temacie ich nie było, to dyskusja zawsze tak wygląda. Mają swój styl "bycia/dyskutowania" i nic już tego nie zmieni.

Jak ma dużo czasu niech czyści, ale szanowne grono za kilka dni znów nastuka 80 stron przepychanek.

Opublikowano

Dobrze się stało, że temat został zamknięty. 

Niech każdy sprzedawca, którzy tu najwięcej perorują,  zajmie się na forum swoim produktem i napisze co w nim dobrego. Konkurencję też można wypunktować jeżeli popełnia takie błędy ale wystarczy to czynić z umiarem. Generalnie im mniej sprzedawców na forum tym lepiej aby nie powtórzyć sytuacji z zeszłego roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.