Andrzej_M_ Opublikowano 30 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Marcin wiem, że to Twoja piaskownica. Pozwolisz więc, że napiszę swą mocno subiektywną ocenę. Zmykanie tematu, to tylko leczenie skutków a nie przyczyn. Dyskusja, to wymiana poglądów na określony temat. W wyniku dyskusji często dochodzi do ścierania się różnych poglądów. Wymiana poglądów czasem może być ostra i ognista. Prostakom i chamom powinno się zabronić udziału w wymianie poglądów. ps. Przy okazji. Nie lubię jak moje posty lądują w koszu. https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/21114-wydzielone-z-kocioł-ogniwo-eko-plus-m-26-opinie-użytkowanie-za-i-przeciw/?p=244861
CooleR Opublikowano 30 Stycznia 2016 #2 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja ze swojej strony chciałbym dodać że do dnia dzisiejszego to forum było jedynym, gdzie nie blokowano tematów i usuwano posty. Dziwnym trafem zawsze gdzie pojawiam się Z. i paru innych (ale zawszy tych samych), wcześniej czy później do tego dochodzi. Dlaczego więc, zamiast przytemperować jednostki blokujesz ten temat? Pozdrawiam
Vlad24 Opublikowano 30 Stycznia 2016 #3 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Marcin pewnie nie obserwował dyskusji na innych forach i nie wie jak to jest z profesorami. Tam gdzie są, a trudno by w tym konkretnym temacie ich nie było, to dyskusja zawsze tak wygląda. Mają swój styl "bycia/dyskutowania" i nic już tego nie zmieni. Jak ma dużo czasu niech czyści, ale szanowne grono za kilka dni znów nastuka 80 stron przepychanek.
sambor Opublikowano 30 Stycznia 2016 #4 Opublikowano 30 Stycznia 2016 To jest wylewanie dziecka z kąpielą, ale Andrzej się nie przejmuj.tym, że w koszu jesteś ;) , jesteś w dobrym towarzystwie. :)
Gość jacek61 Opublikowano 30 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dobrze się stało, że temat został zamknięty. Niech każdy sprzedawca, którzy tu najwięcej perorują, zajmie się na forum swoim produktem i napisze co w nim dobrego. Konkurencję też można wypunktować jeżeli popełnia takie błędy ale wystarczy to czynić z umiarem. Generalnie im mniej sprzedawców na forum tym lepiej aby nie powtórzyć sytuacji z zeszłego roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.