Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Forum Po Polsku

vernal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Do napisania tego tematu skłoniła mnie sytuacja, jaka mi się ostatnio tutaj przydarzyła.

W jednej z dyskusji zostałem zaatakowany w dość agresywny sposób.

Tak śmiem twierdzić że vernal należy do istot pokroju "psa ogrodnika" sam nie weźmie obcemu nie da !!!!

Według ciebie vernal - wszystko co nie posiada palnika retortowego, bądź rynnowego nie nadaje się do palenia !!!

Więc pddam tobie taką "zagwozdkę"!

strasznie się upierasz o "delegalizację tzw Śmieciuchów" , taki strasznie z ciebie EKOLOG !

Wiec napiszę abyś nie miał wątpliwości !

Nie neguję inwestorów którzy zakupują kotły z podajnikami (eko groszek, pelet) ale nie obwiniaj wszystkich którzy używają GS-ów, twierdząc że są użytkownikami najbardziej wpływającymi na nasze środowisko naturalne !!!

Skoro ciebie i twoich pobratymców stać na wywalenie dziesiątków tysięcy w kocioł to twoja sprawa!

Jeżeli tak bardzo ci zależy na ekologii to proponuję ci wziąć się za transport kołowy, morski i lotniczy ! Tam będziesz miał pole do popisu !

Ponieważ w stosunku ze wszystkimi gospodarstwami domowymi używającymi według ciebie i twoich zwolenników "śmieciuchów" , tak strasznie przez ciebie piętnowanych (mało ich niem pozabijasz)!

to ogół spalin komunikacyjnych jest niewspółmiernie większy i bardziej niebezpieczny niż ten dymek ulatniający się pora jesienno-zimową z kominów prywatnych posesji !!

Pozdrawiam !

Ps. możesz mi wstawić jeszcze jednego minusa !

Technika takiego ataku polega na tym, że danemu człowiekowi przypisuje się poglądy (koniecznie niezgodne z rzeczywistością) wg własnego uznania, szufladkuje się (niezgodnie z prawdą) do określonych grup społecznych, wkłada w usta dziwne i kulawe teorie (co się w chorej głowie zrodziły).

Następnie miesza się to wszystko z błotem (bezproblemowo, bo to zawsze jest stek bzdur) i przy okazji człowieka też.

Takie tanie gierki są mi znane i potrafię się przed nimi skutecznie bronić.

Widzimy je też na codzień w telewizji, wśród polityków to rzecz normalna.

Różnica jest tylko taka, że polityka jest oderwana od rzeczywistości a moja osoba nie.

Nie pozwolę sobie nigdy na takie traktowanie, bo w życiu rzeczywistym nie można tak postępować względem drugiego człowieka.

Na swoim podwórku bym z tym szybko zrobił porządek.

Jednak tutaj muszę uszanować to, że rządzi tym kto inny, nie mam na to wpływu a wykłócać się z tak "miłymi" personami nie mam zamiaru.

Odczekałem kilka dni i nic, czyli wszystko jest niby ok.

Lecz dla mnie to nie jest ok, zachowania rodem z sowieckiego KGB są bezproblemowo tolerowane a ja żadnym misjonarzem nie jestem i nikogo na kulturę ludzką nie będę nawracał.

To miejsce już nie jest moim podwórkiem i nie będę się więcej wypowiadał na jego forum.

Serdecznie pozdrawiam wszystkie pokrewne dusze, wszystkich tych, co mi zadawali pytania i tych co odpowiadali na moje wątpliwości, jak również tych co tylko czytali i telepatycznie przekazywali swoje odczucia.

Nie dajcie się zaszufladkować i zawsze walczcie o ... istotę rzeczy.

Opublikowano

Witam,

Do napisania tego tematu skłoniła mnie sytuacja, jaka mi się ostatnio tutaj przydarzyła. ,,,,

,,,, To miejsce już nie jest moim podwórkiem i nie będę się więcej wypowiadał na jego forum. 

Serdecznie pozdrawiam wszystkie pokrewne dusze, wszystkich tych, co mi zadawali pytania i tych co odpowiadali na moje wątpliwości, jak również tych co tylko czytali i telepatycznie przekazywali swoje odczucia.

Nie dajcie się zaszufladkować i zawsze walczcie o ... istotę rzeczy.

Vernal terapia szokowa niekiedy jest bardzo pomocna w ozdrowieniu umysłu.

Powiem krótko. Pieprzysz głupoty kolego

Głęboki łyk śliwowicy i świat będzie bardziej kolorowy.

Odpocznij i wróć niebawem na podwórko, do piaskownicy.

Opublikowano

Też czasami dopada mnie zmęczenie materiału. Urlop trzeba sobie zrobić i tyle, a nie obrażać się na srające do wody rybki. Internet to w 90% rynsztok pełen piranii z permanentnym rozwolnieniem. Tak już jest, a czasem nawet dla jednych guano, dla drugich podnieta.

Czekamy na pocztówki z pozdrowieniami, gdziekolwiek tyłek moczył będziesz.

Opublikowano

Myślę że kolega Vernal jest mocno rozgoryczony - temat powstał po ogłoszeniu wyników głosowania do PE oraz ogłoszenia że stolica Małopolski - Kraków nie będzie starała się o organizację igrzysk olimpiady zimowej, a kolega się nie załapał do PE.  ;)

pozdrawiam i czekam na następne dyskusje na tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.