kazimierzwielki Opublikowano 28 Maja 2012 Autor #26 Opublikowano 28 Maja 2012 Tzn wyjście z pompy ciepła w miejsce grzałki w zbiorniku? Cytuj
kazimierzwielki Opublikowano 28 Maja 2012 Autor #28 Opublikowano 28 Maja 2012 To narazie dziękuję wszystkim za pomoc. Jak już tak zrobię to dam odpowiedź. Powodzenia dla wszystkich. Cytuj
kazimierzwielki Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor #29 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No i już jest po sprawie. Zgodnie z obietnicą odpowiadam. Przełaczyłem pompe ciepła w miejsce grzałki i.......... Wszystko działa jak należy. Cyrkulacja ciepłej wody C.W.U też działa jak należy. Wszystkim Serdecznie dziękuję za podpowiedzi i wzięciu udziału w rozwiazaniu mojego problemu. Jeszcze jedno ostatnie pytanie. Pompa C.W.U. zamontowana jest na ruże zasilającej krany ciepłą wodą, czy to będzie jakiś większy problem? Głównie chodzi mi o pompę C.W.U. (czy jakieś uszkodzenia itp.) Cytuj
automatyk Opublikowano 15 Sierpnia 2012 #30 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 nie tylko ze masz mniejsze cisnienie i czasami moze pobierać wiekszy prąd, lepiej zeby była na powrocie z kranu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi